П`ятниця, 03.05.2024, 04:19
Вітаю Вас Гість | RSS

РАЙОННИЙ МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ

ВІДДІЛУ ОСВІТИ МАКАРІВСЬКОЇ РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 166
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Квітень » 1 » ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ КНИГИ У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ!
10:15
ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ КНИГИ У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ!

В  Україні  щорічно  в  останній  тиждень  березня  проходить  Всеукраїнський  тиждень  дитячої  та  юнацької  книги.  Славні  традиції  проведення  тижня  було  започатковано  ще  у  далекому  1944 році. В  той  непростий  час, обпалений  крилом  війни, велика  увага  приділялася  дитячій  книзі, яка  несла  святе  слово  дітям – майбутнім   творцям, винахідникам, вченим.

     В Борівському НВО пройшов тиждень книги. Протягом цього часу було проведено книжкові виставки, бібліотечні уроки, книжкові вікторини, урок – діалог, а також діти змогли переглянути презентації, які допоможуть їм у спілкуванні з книгою. Всі заходи тижня книги було спрямовано на розвиток читацького  інтересу  до книги,  виховувати прагнення до добра і справедливості, любові до краси слова, доброзичливості. Розкрити дітям значення книги в житті людини, ознайомити з історією друкованих книг, історією створення книги, сприяти формуванню інтересу до читання, вчити учнів ставитись до книги як до джерела знань, мудрого порадника в житті, розвити пізнавальні інтереси школярів, розширювати кругозір дітей, виховувати любов до книги, бережливе ставлення до них, виховувати любов до поетичного слова, рідної мови.

                                    Бібліотекар                                                      Коцюба О. К.

У Макарівському НВК "ЗОШ I-III ступенів - природничо-математичний ліцей"  стало традицією щорічне проведення  Тижня дитячої та юнацької книги. Тиждень книги проводиться з метою популяризації книги й читання, поліпшення виховання молодого покоління засобами книги. Книга крокує поряд із людиною все життя. І від спілкування із книгою, від ставлення людини до неї залежить спрямованість її подальшого життя, сповідування нею людських цінностей, уміння орієнтуватися в сьогоднішньому складному світі.

                                      Бібліотекар                                                  Марченко М. І.

У  шкільній бібліотеці Ситняківської ЗОШ I-III ступенів проведено літературну вітальню «У Вітчизни  мене ніхто не одніме». Діти познайомилися зі сторінками життя і творчості  українських письменників. Звучали вірші у виконанні учнів. Оформлено  книжкову виставку-експозицію  «Чарівний світ поезії Ліни Костенко», випущено стінгазету "Я  вибрала Долю собі сама..."

                                        Бібліотекар                                               Гребенюк Л. В.

Переглядів: 543 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Перехід на головну