П`ятниця, 03.05.2024, 09:11
Вітаю Вас Гість | RSS

РАЙОННИЙ МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ

ВІДДІЛУ ОСВІТИ МАКАРІВСЬКОЇ РДА

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 166
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 14 » До уваги керівників!
17:46
До уваги керівників!
РОЗДІЛ 1. На численні прохання респондентів нашої мережі шкільних сайтів дублюємо інформацію щодо умов «КОНКУРСУ 2000 ШКІЛ».
Від одного загальноосвітнього навчального закладу допускається подача лише однієї заявки на участь у Конкурсі1
Термін проведення Конкурсу:
- прийом заяв та документів: 17.10.2013 р. – 17.11.2013 р.
- ранжування та відбір учасників Конкурсу: 18.11.2013 р. – 25.11.2013 р.
- оголошення переможців Конкурсу: 26.11.2013 р.
Спеціальний ключ, згенерований за наслідками заповнення заявки, має бути роздрукований та надісланий за адресою Державного підприємства «Національний проект «Відкритий світ» (Київ-54, а/с 39 ДП «Національний проект «Відкритий світ») офіційним листом за підписом керівника загальноосвітнього навчального закладу. До складу цього листа, можуть додаватись інші матеріали, що зазначені у критеріях відбору шкіл.
Більш детальну информацию Ви можете прочитати на офіційному сайті проекту "Відкритий світ" перейшовши за наступними посиланнями:
http://www.educom.ua/uk-ua/2etap/ - критерії відбору згідно «КОНКУРСУ 2000 ШКІЛ» в рамках реалізації ІІ-го етапу Національного проекту "Відкритий світ”,
http://form.educom.ua/ - заповнення анкети на участь у «КОНКУРСі 2000 ШКІЛ».

РОЗДІЛ 2. УВАГА !!! Для нових Учасників: Ті заклади, що прийняли рішення взяти участь у нашому проекті по створенню шкільного сайту закладу, просимо заповнити та оперативно надіслати Заявку на укладання інвестиційного договору (додаток до листа).

РОЗДІЛ 3. Для закладів, що вже беруть участь у створенні власного шкільного сайту - готуйте статті для наповнення розділів Вашого шкільного сайту, відповідно до структури меню, що Вами створено:
а) рекомендуємо наступний оптимальний формат:
це стаття в Ворді на 1, можна 2 сторінки тексту + окреме фото (не треба вставляти в Ворд), бажано розміром не більше й не менше 1280х960 пікселів, якщо немає, то готуйте менші, в будь-якому з зазначених форматів jpeg, jpg, gif, png,
б) якщо фото декілька, то це буде фотогалерея, додавайте анонс події - 2-3 речення про подію на фото,

РОЗДІЛ 4. Просимо взяти участь у тестуванні підсистеми "Авторська винагорода вчителя", яка наразі розробляється нами та впродовж 1-2 навчальної чверті буде тестуватися в он-лайні з Вашою допомогою.
Підсистема "Авторська винагорода вчителя" в подальшому повинна забезпечити для вчителів - авторів ЕОРів отримання персонального доходу від створення та розміщення ним електронних план-конспектів уроків та ЕОРів на сторінках шкільного сайту свого закладу.
Термін даного етапу тестування підсистеми - перше півріччя. 
Періодичність тестування - необхідно робити 1 раз на день на 3-х тестових сайтах згідно переліку. 
Результати будуть оброблятися та щомісячно доводитися до учасників тестування.
Участь у тестуванні добровільне й не забере у Вас часу, але Ваша допомога надасть нам можливість зробити аналіз, визначитися із ефективними технічними рішеннями та власне прискорити розробку зазначеної підсистеми.
На даному етапі тестування ми просимо Вас зайти на нижчезазначені у переліку тестові сайти та натиснути (зробити клік) на будь-який із рекламних банерів на головній та інших сторінках тестових сайтів.
Зробити кліки на 2-3 рекламних банерів на різних сторінках кожного сайту достатньо. 
На зміст реклами поки що просимо не звертати особливої уваги, це тестова реклама.
В подальшому, а це планується в другому півріччі, зміст реклами буде змінено на інформацію про авторські наробки вчителів (електронні план-конспекти та ЕОРи).
Перелік тестових сайтів, на які просимо увійти та натиснути (зробити клік) на будь-який банер на будь-якій сторінці:
www.merega.org,
www.school-site.kiev.ua,
www.met-online.kiev.ua.
Всі учасники, хто буде брати участь у тестуванні підсистеми "Авторська винагорода вчителя", в подальшому 
а) будуть першочергово розміщувати свої авторські наробки в системі для отримання рейтингу та доходу,
б) зареєстровані учасники після певного терміну участі у тестуванні отримують рівень "консультант" й також будуть отримувати дохід від реклами інших авторів.
Якщо є питання, просимо їх надіслати.

РОЗДІЛ 5. Для забезпеченні організаційного регламенту процесу тестування просимо учасників тестування, які планують брати участь, надіслати у довільній формі заяву про участь у тестуванні підсистеми " Авторська винагорода вчителя ", в заявці просимо вказати наступне.
Я, прізвище, ім'я, по батькові, хочу взяти участь у тестуванні підсистеми " Авторська винагорода вчителя ". Для цього прошу мені направити анкету, необхідні інструкції та зареєструвати учасником тестування. Для обліку моєї участі в тестуванні повідомляю свій Емейл і IP адресу.
Як визначити свою IP адресу: потрібно зі свого комп'ютера увійти на сайт http://2ip.ru/, прочитати групу цифр, яка через точки зазначена великими літерами зліва, скопіювати та зберегти. 
Потім через день ще раз таким же чином увійти на сайт http://2ip.ru/, подивитися на IP адресу, якщо вона не змінилася, то у Вас незмінна статична IP адреса, її й надіслати. 
Якщо вона змінилася, то у Вас змінна динамічна IP адреса, надіслати обидві адреси, ми вирахуємо інтервал Ваших адрес й також зареєструємо.
Також повідомити, як Вами було виконане первинне тестування відповідно до Розділу 2.

РОЗДІЛ 6. Просимо керівників освітнів закладів не забути сплатити отримані рахунки за попередні місяці, бо від цього залежить оперативність виконання розробки шкільних сайтів для Ваших закладів.

Збір попередніх даних та підготовка до створення шкільних сайтів освітніх закладів триває. 
Повідомляємо про подовження терміну надсилання Заявок на створення шкільного Інтернет сайту закладу для підготовки, отримання та розміщення електронних освітніх ресурсів.
Питання, що виникають, просимо Вас надсилати електронною поштою (дублюйте на обидві адреси) на Email: siteondemand@gmail.com - техпідтримка сайту проекту, та копію на stvorennya@gmail.com - група розробників.
Заявка
Заявка на учась у тестуванні підсистем
Переглядів: 866 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Перехід на головну